Vilkår og betingelser

 

PERSONVERNSERKLÆRING 

 

Om nettstedet www.noia.shop

Formålet med nettstedet noias.shop er å gi deg den beste kundeopplevelsen, og at du skal føle deg trygg når du bruker vår nettbutikk.

Ved å benytte nettsiden noia.shop, aksepterer du at Empakt AS behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Denne erklæringen over personvern er laget for å gi deg svar på det du måtte lure på om personopplysninger. Ved å benytte nettsiden noia.shop aksepterer du at Empakt AS som er ansvarlig for noia.shop, behandler dine personopplysninger i tråd med denne erklæringen, og den til enhver tid gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

 

Hva er personvernopplysninger?

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

 

Hvordan håndterer noia.shop mine personopplysninger?

Det er Empakt AS som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Behandlingsansvarlig er den som definerer formålet for behandlingen av personopplysningene. For at du skal få den beste opplevelsen hos oss som kunde finner du en oversikt over hvordan vi behandler dine personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven, derunder EU-forordning 2016/679 General Data Protection Regulation («GDPR»). 

 

Hvilken informasjon samles inn?

  • Personopplysninger du registrerer når du oppretter eller oppdaterer en brukerprofil. For eksempel vil navn, adresse og e-postadresse registreres når du oppretter en kundekonto hos oss. Disse opplysningene er vi avhengige av å registrere for å kunne tilby deg en god tjeneste.
  • Informasjon du oppgir via vår online-chat, kontaktskjema og kundeservice.
  • Opplysninger i forbindelse med dine kjøp på nettsiden.
  • Opplysninger om hvilke sider du besøker og annen atferd på nettsiden.
  • Informasjon via cookies (informasjonskapsler).
  • Informasjon via tredjepartstjenester.

-

Hvordan bruker noia.shop denne informasjonen?

Vi bruker denne informasjonen til å gjøre din brukeropplevelse bedre. Dette gjelder enten opplysninger som du har oppgitt selv, eller som vi har samlet inn til dette formålet. Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer fra oss som en nettbutikk.

 -

Hva brukes mine personopplysninger til?

  • For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto.
  • For å behandle ordre og returer via våre online-tjenester.
  • For å sende informasjon om forsendelser, og oppnå kontakt med deg dersom det oppstår noen problemer i forbindelse med ditt kjøp.
  • For å kunne tilby deg best mulig service når du kontakter oss, og for å informere deg om endrede eller nye tjenester.
  • For å kartlegge hvordan du benytter Noia.shop, og dermed kontinuerlig forbedre nettsiden og vårt tilbud til deg som kunde.
  • For å kunne gi deg relevant innhold gjennom automatisert profilering og vurdering. Det vil si å analysere dine opplysninger og kjøpshistorikk for å avdekke atferd, preferanser eller behov hos deg som kunde.

-

Hvordan deles denne informasjonen?

Vi deler kun opplysningene dine med tredjepart i tilfeller hvor det er forretningsmessig nødvendig. Dette gjelder våre ansatte og leverandører innenfor kundeservice, analyse og statistikk, betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger informasjonen for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen.

Dette kan for eksempel gjelde betalingsformidling hvor kortinnløser må ha din informasjon for at du skal kunne betale med bankkort i nettbutikken, eller din leveringsadresse slik at din bestilling kan tilsendes deg.

Vi kan også dele enkelte personlige opplysninger dersom det lovmessig kreves, eller i tilfeller det er nødvendig for å beskytte våre brukeres sikkerhet. Skulle noia.shop bli solgt eller en emisjon foretatt, så vil informasjonen kunne deles med det nye eierskapet for en fortsatt funksjonell tjeneste.

Vi har avtaler med de aktuelle leverandørene om databehandling som setter tydelige begrensninger for hvordan dine personopplysninger kan brukes i samsvar med det gjeldende personvernregelverket.

Vår markedsføringsteknologi kan ved hjelp av cookies presentere relevante kampanjer til deg via våre samarbeidspartnere. Denne informasjonen kan ikke brukes til å identifisere deg personlig, men for eksempel benyttes til å gi deg relevante tilbud på våre produkter.

-

Hvordan kan jeg administrere mine personopplysninger?

Du kan endre dine personopplysninger når som helst hos oss. Dette kan du enten gjøre selv (via Min konto) hvis du har opprettet en bruker i nettbutikken, eller ved å kontakte oss for hjelp. Du velger selv om du vil dele informasjon med noia.shop og våre tjenester. Det vil ikke være mulig å handle i vår nettbutikk uten å oppgi for eksempel navn og adresse, og vi vil heller ikke kunne gi deg et fullverdig tilbud hos oss. Du kan også slå av lagring av cookies i din nettleser om du skulle ønske det.

-

Hva er mine rettigheter i denne forbindelse?

  • Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger.
  • Du har rett til å be om å få dine personopplysninger korrigert, eller begrense behandlingen av dem. 
  • Du har rett til å be om å få slettet dine personopplysninger, såfremt vi ikke er lovpålagt til å lagre dem. 
  • Dersom vi gjør korrigeringer, begrenser behandlingen av eller sletter dine personopplysninger vil du motta informasjon fra oss.
  • Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et anvendbart og maskinlesbart format, samt til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette er kun gjeldende for opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
  • Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

-

Hvem har tilgang til personopplysningene mine?

Det er kun autorisert personell som har tilgang til dine personopplysninger. Disse er forpliktet til å hente eller bruke dine data utelukkende for det spesifikke og legitime formålet de ble samlet inn for i kraft av sin yrkesmessige stilling.

-

Hvor lenge blir informasjonen lagret?

Personopplysningene dine blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge som loven pålegger oss å beholde dem og deretter slettet.

-

Hvordan er mine persondata sikret?

Dine personopplysninger lagres i våre databaser. Vi bruker standard sikkerhetsprosedyrer for å forhindre uautorisert tilgang fra uvedkommende. Noia.shop følger felles standarder for å beskytte dine personopplysninger og sensitiv informasjon.

-

Hvordan fungerer regelverket rundt personopplysninger?

All behandling som innsamling, registrering, lagring og utlevering av personopplysninger ligger innunder særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Empakt AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med denne lovgivningen og som er ”behandlingsansvarlig”. Norges tilsyn for at regelverket overholdes føres av Datatilsynet. Hos Datatilsynet har du rett til å klage over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig (Empakt AS) i forbindelse med denne personvernerklæringen.

-

Cookies/informasjonskapsler

Når du besøker vår nettbutikk, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som er en type automatisk innsamlet informasjon. Denne brukes til å gjenkjenne din datamaskin, mobiltelefon eller annet foretrukket maskin. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider, noe som gjør det lettere for deg ved at din enhet for eksempel husker dine login-detaljer ved neste besøk. Informasjonskapsler gir oss også informasjon om din atferd på våre nettsider, og hjelper oss dermed å tilpasse mer relevant innhold til deg. Vi bruker både sesjonsbaserte og permanente cookies for å samle inn, lagre, og noen ganger spore, ulik informasjon. En sesjonsbasert cookie forsvinner av seg selv når du lukker din nettleser. En permanent cookie er fortsatt aktiv etter at du har lukket nettleseren, og kan generelt sett bli fjernet ved hjelp av din nettleser. Se i hjelp-seksjonen i din nettleser for hvordan du fjerner cookies om dette er ønskelig.

-

Kortkjøp

Vi samarbeider med en autorisert betalingsformidler ved kortkjøp som hjelper oss å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Kortopplysningene dine oppbevares kryptert, og ikke utover det som er nødvendig for å håndtere eventuelle problemer, opphevelse av beløpsreservasjon og kreditering. Det vil si at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn. Dersom du ønsker ditt kjøp finansiert via faktura eller hos vår samarbeidsparter Klarna, så vil du måtte gi utvidede personopplysninger til dem. Dette er opplysninger noia.shop ikke registrerer eller oppbevarer. For mer informasjon om dette kan du se på nettsidene til Klarna.

-

Oppdatering av vår personvernserklæring

Oppdateringer av vår personvernpolicy kan forekomme. Den nyeste versjonen av personvernserklæringen vil alltid ligge tilgjengelig og datert på våre nettsider. Vi vil opplyse deg dersom det har skjedd noen viktige endringer som for eksempel berører dine rettigheter, eller formålet med bruken av personopplysningene dine. 

 - 

Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig er Empakt AS, Enebakkveien 15, 0657 Oslo, Norge. Har du noen spørsmål knyttet til din brukerkonto eller dine personopplysninger kan du kontakte oss på info@noia.shop.

 

 

-